Termékek Menü

A ruha teszi a futót !

A ruha Teszi a FuTóT nem számÍT, hogY a leggYorsabbaK KözT FuTsz-e a PálYán VagY csaK egYszerŰen szereTnÉl Valami jóT Tenni a TesTedÉrT. az asics szÉlesKörŰ ruházaTi VálaszTÉKa megönnYÍTi számodra, hogY megTaláld a FuTáshoz megFelelŐ TermÉKeT. 
Elköteleztük magunkat a minőség, a technológia és a futók elégedettségéről való gondoskodás mellett. Ebből következik, hogy már a ruházat sem ugyanaz, mint valaha volt. És ez egy jó hír!
ASICS, mint vezető futócipő márka használja az egyedüli KNOW-HOW-t és elkötelezetten dolgozik csúcstechnológiai s minőségi futóruházat fejlesztésén.
Intenzív együttműködés nemzetközi élsportolókkal az ASICS számára lehetővé teszi, hogy célirányú lépéseket tegyen az összes sportoló igényének kielégítése érdekében. Az ASICS ruhadarabjai vonzóak, mert kiváló kombinációi a funkcionálisnak, fittnek, a mozgás szabdságának és az egyedi formatervezésnek. Az ASICS továbbra is a prémium szegmenshez tartozik a minőségi anyagoknak és precíz kivitelezésnek köszönhetően. 

Az asics ruházaTi T echnológia az asics ruhadarabjai állandó TámogaTásT nYújTanaK FuTó egYÉnisÉgedneK És emelleTT meg VonzóaK is TeKinTeTTel a KöVeTKezŐ jellemzŐire: KÉnYelem Kiváló minőség a csúcstechnológiai anyagoknak és személyre szabott megjelenésnek köszönhetően. 
TeljesÍTmÉnY TámogaTás A célzott kompresszió támogatja az izmok működését és segíti a futó gyorsabb és hatékonyabb mozgását.
megoldás minden idŐjárási esheTŐsÉgre Túlhevülés és lehűlés szembeni védelem.
diFFerenciálT KaTegóriáK És Technológia Alkalmasak a legkülönbözőbb felhasználási célokra és személyre szabottak a legkülönfélébb futói követelmények kielégítésére.
KörnYezeTbaráT anYagoK Újrahasznosítható anyagokból és természetes szálakból készülnek.

KATTINTS és válogass az ASICS futóruházat top, trikó, mez, póló, rövidnadrág, 3/4-es futónadrág, hosszú zsebes futónadrág és futókabát között. 

 

Szállítási díjak
Azonnali elérhetőség
Telefon: +36 70 367 9503
Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.