Termékek Menü
Kattints: nagyobb kép

Asics Upcourt 4 GS röplabdás cipő, gyerek fekete/ezüst

Ár
17.500 Ft
Elérhetőség Azonnal vihető
Cikkszám 1074A027_002_36
Gyártó Asics
Méret:
Mennyiségpár
További képek

Leírás és Paraméterek

Az UPCOURT™ 4 GS cipő egy könnyűsúlyú pályacipő , úgy lett kialakítva, hogy nagyobb rugalmasságot és kényelmesebb illeszkedést biztosít. Nagyobb területeten rendelkezik hálós megoldással, így puhább és alkalmazkodóbb illeszkedést biztosít. Eközben a középtalp felső támasztékai jobb stabilitást biztosítanak a többirányú mozgásoknál. Végül a lábujj- és saroktámasz tartósabb panelekkel lett kialakítva, amely növeli a cipő élettartamát. Légáteresztő hálós rétegek. Támasztó panelek a lábközépnél. Tartós lábujj - és saroktámasz. A talpbetét olyan festési eljárással készült, amelynek köszönhetően körülbelül 33%-kal kevesebb a vízfelhasználás és körülbelül 45%-kal kevesebb a szén-dioxid-kibocsátás a hagyományos festési eljáráshoz képest.
Márka Asics

Asics története

    Az ASICS története 1949-ben kezdődött, amikor Mr. Kihachiro Onitsuka megalapította az atlétikai cipők cégét: Onitsuka Co., Ltd. Kezdetben kosárlabda cipőket gyártva Japánban, Kobe-ban. Asics lett a név 1977-ben alapozva az „  Ép testben ép lélek „ gondolatra. A latin mondás "Anima Sana In Corpore Sano," kezdőbetűi segítségével lett a brand neve: ASICS.

    Az alapgondolat szerint a legjobban úgy tudunk egészséges és boldog életstílust alakítani, ha  teljes egészséget és fitneszt támogatunk. Ma az ASICS a teljestítményt növelő atlétikai cipők teljes palettáját biztosítja valamint technikai aktív sport kiegészítőket továbbá minden eszközt, mely harmóniát ad a test és lélek számára.

Szállítási díjak
Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-17:00

Telefon: +36 70 367 9503
Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.