Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az Asics cipők sporthoz készültek

A jó lábbeli már fél sikert jelent, ha sportról van szó. Az Asics cipőinek mindegyikét sikerre tervezték, Önön múlik, hogy él e a lehetőséggel.

Sportoláshoz, edzéshez, hobbi tevékenységhez is alapvető feltétel a minőségi cipő, különben nem is érdemes kitenni a lábát az ajtón. A várt eredmények elmaradnak, ha nem megfelelő cipőben a lábán startol el, ellenben nem kívánatos következményeket hoz magával a rossz cipőválasztás vagy a megalkuvás. A sajgó lábat, a baleseteket, a feltört sarkat is el lehet kerülni egy igazán jó cipőben.

Az Asics cipői többféle sporttevékenységhez is ideálisak, ha a jól választ.

Futás

asics futócipőA terepre tervezett Asics futócipők profi sportolóknak és hobbi futóknak is a legtöbbet tudják nyújtani. A terepfutásra tervezett futócipő, más néven trail lényegét a különleges felületű talpa adja. A cipő talpát barázdásra képezték ki, az egyenetlen felszín lényege, hogy a különböző felületeken jó tapadást tudjon produkálni a cipőtalp. A sáros, homokos, kavicsos vagy sóderes talajra tökéletes az ilyen kiképzésű cipő, viszont az aszfaltozott útra már kevésbé. Itt a talp gyorsan elkopik és érzetre, komfortra is egészen eltérő élményt tud nyújtani a lábbeli.

A futócipők terepre tervezett modelljei nem csupán a talpukat tekintve különböznek az aszfaltfutó cipőktől. A felső részük merevebb és keményebb anyagból készül azért, hogy a hepehupás talajon tartást biztosítson a lábfejnek. Az anyag kopásálló és nehezebb is, hogy bírja a viszontagságokat az erdőben, az utakon. Jó tudni, hogy egy terepfutó cipő első viselések alkalmával még kényelmetlennek tűnhet, de ez nem feltétlenül a rossz választás miatt van, csupán be kell járatni a lábbelit.

Röplabda

  asics röplabda cipőA speciális sportcipők, sportágakhoz tervezett modelljei közül kiemelkednek az Asics röplabda cipők. A divatos külső, a dekoratív színek gondoskodnak arról, hogy a cipőkre irányuljanak a tekintetek. Ennél is fontosabb, hogy mit tudnak a játék közben a lábbelik.

Egy röplabda cipőnek a labdajátékra jellemző mozgásokhoz kell stabil alapot nyújtania, ugyanakkor kényelmesnek is kell maradnia a játékidő teljes ideje alatt. A játékosok gyorsan mozognak, a hirtelen irányváltások miatt olyan cipőben tudnak jól játszani, ami támaszt nyújt a lépéseknek. A stabilitás mellett a tapadás is kulcsfontosságú, de a cipő könnyű súlya is lényeges, hogy ne fárassza le túl hamar a lábakat. A játék sikere mellett a balesetek megelőzésében is szerepe van egy kiemelkedő minőségű cipőnek.

A párnázott talprészekkel kényelmesebb a cipő, a játékosok pedig jobban bírják a több órán át zajló meccseket. A párnázottság mellett a légáteresztő tulajdonság is a komfortérzetet növeli.

Teremcipők

asics teremcipőAz Asics teremcipők beltéri használatra készültek, ennek megfelelően a talp és annak anyaga is a fedett termek padlóborításához alkalmazkodik. A teremcipő gyakorlatilag minden labdajátékhoz ideális, de legtöbbször kézi-vagy röplabdához viselik. A jó teremcipőre jellemző a sima talpfelület, hiszen a padló nem göröngyös, nem kell kapaszkodót találni a cipőnek. Fókuszba kerül a kényelem és az ütéscsillapítás, ha teremcipő kiválasztásáról van szó. Az edzés, a meccs ideje alatt csak tökéletesen komfortos lábbeliben lehet játszani. A talajtól való elrugaszkodás, a futás, az ugrások közben a lábat ért erőhatásoktól képes védeni egy minőségi, jól kiképzett cipő.

Rendeljen online olyan lábbelit, ami a sportolásban megbízható társa lesz, mindegy, hogy a távolságokat szeretné legyőzni vagy a labdát kergetni edzésen, versenyen! Az Asics cipőkben nem fog csalódni.

Tartalomhoz tartozó címkék: Asics cipők sporthoz Asics cipő
Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

2024.05.01-től:

H-P: 12:30-17:00

Szállítási díjak