Termékek Menü

BLACKROLL = sport és fitnesz hatékony eszköze

A BLACKROLL kevés eszközzel és egyszerű gyakorlatsorral hatékony flexibilitást és az izomzat teljesítmény képesség növelést eredményez. Rendszeres és célzott edzés regenerálja az izmokat valamint tartós megoldást eredményez feszültség esetén továbbá az izmok erősödését segíti.

Blackroll hengerek: 

  • Blackroll MED - könnyített
  • Blackroll standard
  • Blackroll groove - bordázott
  • Blackroll pro - keményebb
  • Blackroll groove pro kemény & bordázott

KATTINTS válaszd ki a számodra legmegfelelőbb hengert, labdát, dupla labdát. Kérdésed maradt ? Hívj: 06 1 323 0319

blackroll henger terapia sport pro med groove pro yoga joga pilates regeneralas rekreacio

Edzés + regeneráció = egészség

Sport- és rehabilitációs szakértőink a BLACKROLL® rendszeres használatát ajánlják. A BLACKROLL® SMR hengerekkel az összes gyakorlat végrehajtható úgy, mint ahogy bármely más SMR hengerrel.

A BLACKROLL® különböző keménységű és felületű hengereket kínál. BLACKROLL® termékeink mindegyike keményebb az átlagos SMR hengereknél, melyekkel garantáljuk az erős és mély masszírozást, továbbá az izompólyák fellazítását. Összes termékünk Németországban gyártott, környezetbarát, 100%-ban újrahasznosítható, vegyi-és káros anyagoktól mentes.

A BLACKROLL® ideális kiegészítője a hagyományos gyógykezeléseknek, mint például: fizioterápia;manuálterápia;csontkovácsolás, masszázs.

A BLACKROLL® SMR hengerek és kiegészítők ideális eszközök regenerációra és a letapadt izompólya (izmok és izomcsoportok közti kötőszövet) fellazítására. A BLACKROLL® segít megelőzni az izomfájdalmat, izomsérüléseket, javítja a regenerációs folyamatokat a teljesítménynövelés érdekében.

 

Szállítási díjak
Azonnali elérhetőség
Telefon: +36 70 367 9503
Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.