Barion Pixel
Menü
Ön itt jár Kezdőlap >

Isostar

Isostar termékek - Tudomány a sikerért!

Az Isostar Európa első izotóniás sportitala, melyet 1977-ben Svájcban különböző sportágakban versenyző sportolók bevonásával végzett tudományos kutatások eredményeinek felhasználásával fejlesztettek ki. Az Európai piacokon 1984 óta van jelen, és ma mintegy 70 országban értékesítik.

Küldetése az, hogy az aktív fizikai igénybevétel során elszenvedett folyadék-, energia-, és ásványianyag veszteséget pótolja. Élsportolók, maximális teljesítményre törekvő amatőrök és aktív életmódot folytatók számára hatékony alkalmazható sportital.

Keress minket bizalommal és vásárolj Isostar termékeink közül sportital port, pezsgőtablettát, vagy kulacsot és nézz szét további kínálataink között!

  

Rendezés:

Az Isostar segít, hogy kihozhassa magából a maximumot!

IsostarAki komolyabban sportol, bizonyára tisztában van vele, hogy mennyire fontos az edzések, versenyek közben és után, a folyadék, illetve az ásványi anyagok pótlása. A nagyobb fizikai terhelés során rengeteg energiát veszít a szervezet, és ahhoz, hogy a maximumot tudjuk kihozni magunkból, fontos, hogy ez mielőbb pótlásra kerüljön. Ehhez a legjobb, ha az Isostar termékeit választjuk, ugyanis ezekben minden benne van, ami ilyenkor nélkülözhetetlen.

Az Isostar világszerte népszerű a sportolók körében. A termékek között sportzselé, energiatabletta, regeneráló italpor és müzliszelet is található, így mindenki kiválaszthatja a neki legideálisabb megoldást. Ajánljuk nem csak élsportolóknak, hanem az aktív életmód szerelmeseinek is, érdemes belőle mindig kéznél tartani a nagyobb igénybevételek során. Az Isostar termékek kedvező áron megvásárolhatóak sportboltunkban, nézzen körül nálunk Ön is!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretné megtapasztalni az Isostar nyújtotta előnyöket! Ha kérdése van, keressen minket megadott elérhetőségeinken

Szállítási díjak
Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-17:00

Telefon: +36 70 367 9503
Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.
Termékek szűrése
Ár
Ízek