Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kézilabda: biztonság és siker Select termékekkel

A Select kézilabda a labdasportok egyik közkedvelt képviselőjének a nélkülözhetetlen eszköze. A Select labdák a nagy múltú márka minőségi termékei.

Labda nélkül nincs játék

select kézilabdaA labdasportok, ahogyan a kézilabda is, labda nélkül elvesztik az értelmüket. A játékosok a labdára fókuszálnak, minden játék stratégia a labda megszerzését célozza és az ellenfél kapujába juttatását. Egy labdán tehát a pontok megszerzése és a csapat győzelme múlik. Ennek tudatában alkotta meg a Select a saját, kézilabda edzésekre és meccsekre szánt labdáját.

A labda fizikai tulajdonságai megfelelnek a játék szigorú szabályainak. A bevonatát szintetikus bőr alkotja, ami egyszerre szívós és puha is. A bőr fedőrétegen kívül egy labdabelső és habréteg is biztosítja, hogy a labda megkapja a kerek formáját és az eredményes játékhoz szükséges tapadással, puhasággal rendelkezzen.

A Select labdák több színben kaphatóak, minden labdán ott szerepel a gyártó neve, illetve logója is. Egy ilyen labdáért sokszor harcos és elszánt küzdelem folyik a játékosok között. A kézilabda olyan csapatsport, ahol nem ritka, hogy a játékosok sportsérülést szenvednek edzés közben vagy éppen élesben, a pályán. Szerencsére a Select nemcsak a labdáról gondoskodott, hanem minden kézilabdás által jól használható védőfelszerelés tervezéséről és gyártásáról is.

A sportsérülés általános dolog

könyökvédőHabár a profi sportolók minden napjukat annak szentelik, hogy fizikailag és mentálisan is a tökéletesen felkészüljenek a megmérettetésre és a legjobbat hozzák ki magukból, a sérülések elkerülhetetlenek. A bemelegítés és az állandó fizikai edzés sem tudja megakadályozni, hogy egy rossz mozdulatból vagy túl heves párharcból ne keletkezzen baleset. Mivel a kézilabda azok közé a sportágak közé sorolható, amik közvetlen fizikai kontaktussal járnak, fel kell készülni az ezzel járó rizikóra. 

A sportoló ne menjen pályára az alapvető védőfelszerelés viselése nélkül. A bokavédő, vádlivédő, térdvédő, combvédő mind a lábak és a láb kritikus pontjainak megóvására tervezett eszközök. A védőfelszerelésből is két, alapvető típust lehet megkülönböztetni. Az egyik típusba azok az eszközök tartoznak, amik a sérülések ellen védenek, a másik típusba pedig azok, amik a sérült végtagot stabilizálják és segítik a gyógyulást. A végtag hajlatok különösen érzékenyek, így a térvédő, a könyökvédő kötelező elem. 

A kézilabda a harmadik helyen áll azoknak a sportoknak a listájában, amikben gyakran történik sérülés. A játékosok igénybe veszik a lábaikat, de a karjaik, felsőtestük ki van téve az ütközéseknek is. Ez a labdajáték intenzív sport, hirtelen kell irányt váltani, ellen irányba mozogni, fékezni, sebességet változtatni.

Védőfelszerelés nélkül nincs játék

select karvédőTermészetesen a karok sem maradhatnak ki a profi védelemből. A játékosoknak viselnie kell a karvédőt és a vállvédőt. Gyakran történik ficam, szalagszakadás, csonttörés a pályán, ahogyan az sem ritka, hogy egy játékos gyógyulófélben lévő sérüléssel lép pályára. A védők rugalmas és jól szellőző anyaga kényelmes viselet, de kialakításuk stabil támasztást nyújt az ízületeknek és izmoknak is, miközben nem akadályoz a mozgásban, hajlításban. A védő nem mozdul el a heves mozdulatok, az intenzív játék közben sem.

Az akut és a tartós sérülések elkerülhetőek vagy a kialakulásuk száma visszaszorítható, ha egy játékos nem feledkezik meg a bemelegítésről és a védőeszköz használatáról sem.

A sportfelszerelések óriási kínálatát felvonultató webshopunkban a híres Select márka is képviselteti magát. A labdák és védőfelszerelések egyaránt elérhetőek, amiket kényelmesen meg tud rendelni online.

Tartalomhoz tartozó címkék: Select termék labda
Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

2024.05.01-től:

H-P: 12:30-17:00

Szállítási díjak