Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kézilabda

A kézilabda sport előnyei közé tartozik az általános testmozgás, az erő és az állóképesség fejlesztése, a koordináció és az egyensúly javítása. Másrészt a csapatszellem és a társas kapcsolatok játékos kialakítása is fontos szerepet játszik a játékosok számára. Összességében a kézilabda izgalmas és gyors tempójú sportág, amely testi és szellemi kihívásokat nyújt a játékosoknak.

Edzést segítő eszközök, Kiegészítők, Kézilabdák, Kézilabdás cipő, Pályafelszerelések, Védőfelszerelések kategóriáink közül lehet választani a sportághoz tartozó termékek kínálatából.

Rendezés:

Kézilabda cipő kiválasztásakor mire érdemes figyelni? 

kézilabda cipőManapság nagyon sokféle kézilabda cipő közül válogathatnak a vásárlók, akik közül egyesek igencsak tanácstalanok a kiválasztás során. Ahhoz, hogy egyszerűen és gyorsan lehessen döntést hozni, bizonyos tényezőket figyelembe kell venni.

A kiválasztásban fontos szerepe van annak, hogy kül vagy beltéren történnek az edzések, meccsek. Kültérre olyan gumi talpú lábbelikre van szükség, amik nem akadályozzák a gyors mozdulatokat. Beltérre mindenképp megfelelő tapadással rendelkező kézilabda cipőt szükséges vásárolni, mert ellenkező esetben fennáll a veszélye az elcsúszásos baleseteknek. Beszerzéskor tanácsos a lábbeli súlyáról is tájékozódni, mert a kézilabdában könnyű cipőkben lehet igazán jót játszani. Mindenképp jól szellőző anyagból kell készülnie a cipőnek.

A választékunkban ezen információk alapján biztosan megtalálja az ideális kézilabda cipőt. Ismerkedjen meg a kínálattal, és rendelje meg új lábbelijét az eredményesebb sportoláshoz! Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Szállítási díjak
Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-17:00

Telefon: +36 70 367 9503
Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.
Termékek szűrése
Ár
Keresés sportágak alapján
Márka
Nem