Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

KINESIO tape - a gyógyító tapasz

kinesio tape tapasz gyogyulas gyogaszati eszkoz

KATTINTS A KÉPRE TERMÉKEINKHEZ KINESIO tape - minden a gyógyító tapaszról

  • ​izmokat lazíthat
  • sérüléseket gyógyíthat
  • gyulladásokat enyhíthet

Nagy sportrendezvényeken már alig látunk atlétát színes szalagok, Kinesio tapaszok nélkül: a tapasz viselése csupasz testen ma már hozzátartozik a kiváló sportolók életéhez. Így volt az olasz csatár Mario Balotelli legutóbbi európai foci bajnokságon, megnyerte a tekinteteket a színes csíkokkal. A világító tapaszok trendje akkor kezdődött, amikor David Beckham évekkel ezelőtt a Real Madrid utolsó játékán mezét levette. Ekkor a nézők nemcsak megcsodálták vállszélességű tetoválását hátán, hanem inkább a néhány pink színű tapaszcsíkot. Mindenki tudni akarta, mi tapad a hátán.  

KINESIO-TAPE sok minden ellen hatásos

Amellett, hogy élsportolónkat a fenti esetben hátfájásától akarták megóvni; a japán gyógyítás alapjaiból tanulva már a hétköznapi fizióterápiás gyógyítás eszköze is. Segítünk megtalálni a megfelelő Kinesio-Tape tapaszt Önnek vagy szeretteinek. 

Tel: +36 1-323-0319 / Mobil: +36 30-635-5979

A tapasz hatása a színterápia elvén alapszik. Főbb színei: piros és kék továbbá : zöld,fekete,bézs és sárga.

A tapasz hatása a színterápia elvén alapszik. Főbb színei: piros és kék továbbá : zöld,fekete,bézs (teszsínű) és sárgaPiros tapasz hatása: élénkít, melegít, stabilizál, vitalizál, étvágynövelő, őnbizalmat ad. Kék tapasz : lazít, csillapít, gyulladáscsökkentő, harmonizál, gyulladáscsökkentő, fantáziát serkent. Zöld: harmonizóló, kiegyenlítő, szellem és lélek egyensúlya, frissít, belső nyugalmat ad, nyugtat és félelemet tompít. Sárga: serkenti az anyagcserét, idegeket erősít, testet élénkít, felvidít, intelligenciát serkent, koncentrációt növel, rossz kedvet elűz és támogatja a szellemi tevékenységet. Fekete: hasonló a kék tapaszhoz, a sportolók kedvelik, mert semlegesen hat, gyakran más színű szalagokra helyezik, hogy azok hatását erősítsék. Beige ( bézs – testszínű ): semleges hatású, akkor használjuk ha bizonytalanok vagyunk a színes tapaszok hatásában valamint megkíméli az idegeket. Arcra és nyakra használják, mivel kevésbé  látszik. Pink Lila

kinesio tape tapasz szalag csik fizio

Szállítási díjak
Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-17:00

Telefon: +36 70 367 9503
Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.