Termékek Menü

MEGÉRKEZETT: Mizuno Wave Sayonara 2 & társai

mizuno sayonara2 ferfi verseny wave futocipo futas

A Mizuno Wave Sayonara 2 cipővel a japán sportcikk gyártó Mizuno sok más termék mellett a legkülönbözőbb sportágakban olyan futócipőt biztosít ügyfelei számára, mely újra igazán kiváló.

Komfort és legürdölő hatás A saját fejlesztésű középső talpanyag az U4iC által a Mizuno a Wave Sayonara 2 modell esetén többi modelljeihez képest nagyobb sikeres tompítást eredményez. Javított komfort és tartósság könnyű talppal fokozza a Sayonara cipő használatának kényelmességét. Az új középső talp flexibilitása a lábnak természetes legördülést enged. A Sayonara 2 ún. Wave-lemez, mely a cipő alapvázát adja; előnyös minden futó típus számára.  

Anyag & eldolgozás A felsőrész lélegző AIRmesh segítségével a láb kellemesen szellőzik és szabadon lélegezhet. Ez megakadályozza a túlmelegedést még a hosszabb szakaszok estén is. Az eldolgozás mint mindig igényes: nincs belső varrás, mely a lábat dörzsölné. Nincs külső varrat, rövid idő alatt kiszakad.

A Mizuno Wave Sayonara 2 az ún. X10 külső talp szintén nagyon robusztos és meggyőző dörzsölésbírással rendelkezik. 

mizuno wave sayonara noi verseny cipo x10 talp

Kinek ajánlott a Mizuno Wave Sayonara 2 cipő ? A Mizuno maga klasszikus utcai cipőként említi a Sayonara 2, azonban nyugodtan gondolkodás nélkül használható homok vagy kavicsos talajon is. A kiváló tompításnak köszönhetően a legkisebb egyenetlenségeket is átugorja. 

Előnye : U4iC középső talprész jó tompítása, X10 robusztos tartós külső talp & AIRmesh anyag kiváló szellőzés

Hátrányokat a japán gyártó modelljénél alig találunk. Talán az AIRmesh érzékenysége lehet esős időben, mely sajnos sok más modern " Feel Free " technológiás futó cipő esetén is előfordul. 

Mérete & súlya A Mizuno Wave Sayonara 2 hölgyeknek és uraknak 36 - 48 méretben rendelhető, férfiaknál 44 mérettől. Súlya: alig 230 gr , így az egyik legkönnyebb futó cipők egyike.

Szállítási díjak
Azonnali elérhetőség
Telefon: +36 70 367 9503
Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.