Barion Pixel
Menü

Adidas

Az Adidas német sportszergyártó cégcsoport, amelyhez az Adidas mellett a Reebok és a Taylormade márka tartozik. 1991-ben vezették be az Adidas EQUIPMENT márkát, 1992 óta pedig a Streetball a fiatalabb generációt célozza meg.

Az Adidas csoport három fő márkája: Adidas: sportcipők, sportruházat, kiegészítők; Reebok: sportcipők, sportruházat, kiegészítők; TaylorMade-Adidas Golf: golffelszerelés, golfruházat, kiegészítők. Kategóriái a Forever Sport, Original és EQUIPMENT, Sport Performance (sportolóknak szánt és szabadidős termékek), Sport Heritage (az Original termékeit vitte tovább, a hangsúly a hagyományokon és eredetiségen van) és Sport Style (Yohji Yamamoto által tervezett kollekció, a „sportruházat jövője”) nevet kapta.

A Sport Performance a sportolók igényeit igyekszik kielégíteni, míg a Sport Heritage-ből és a Sport Style-ból összevont Sport Style inkább az életstílust reprezentáló termékeket képviseli.

Vásárold meg Adidas termékeinket sportágtól, színtől, vagy mérettől függően!

Rendezés:

Adidas: minden, amit a márkáról tudni érdemes

adisas sportcipőAz Adidas sportcipői már hosszú évtizedek óta az élvonalba tartoznak – lássuk, mi lehet ennek az oka!

Az Adidas 1920-ban kezdte meg működését; a német Dassler fivérek alapították meg kifejezetten azzal a céllal, hogy kiváló minőségű, de elérhető árú sportcipőket gyártsanak a profi sportolók, majd az amatőrök számára is. A gyártó első termékei futó- és futballcipők voltak, és gyakorlatilag azonnal komoly sikereket értek el, ami hamar országos, majd nem sokkal később világhírt is hozott az Adidas sportcipői számára.

Azóta természetesen rengeteg fejlesztésen estek át a termékek, és persze más irányokba is fordult a márka, így napjainkban nem csupán különféle sportágakhoz készített cipők, hanem ruházat és más, sportoláshoz használható termékek is beszerezhetőek a háromcsíkos logó alatt. Az Adidas cipők garantálják a kényelmet, de emellett kimondottan tartósak is, ezért érdemes közülük választani!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet az Adidas sportcipők iránt, tekintsd meg webáruházunk kínálatát, válassz, majd rendelj mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Szállítási díjak
Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-17:00

Telefon: +36 70 367 9503
Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.
Termékek szűrése
Ár
Márka
Méret