Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Alvic

Az Alvic egy elismert sportmárka, amely a legmagasabb minőségű sportfelszerelések széles választékát kínálja a futballtól kezdve a vízilabdán át egészen a kézilabdáig, és még sok más sportágig. Az Alvic termékei professzionális teljesítményt és megbízhatóságot kínálnak mind a versenyzőknek, mind az amatőr sportolóknak.

A legkiemelkedőbb Alvic termékek közé tartoznak a futball labdák, amelyek tervezése és gyártása a legmodernebb technológiákat alkalmazza a legjobb élmény és teljesítmény biztosítása érdekében. Az Alvic futball labdák nemcsak a legjobb minőségű anyagokból készülnek, hanem a labdák designja és kialakítása is olyan, hogy segítsenek a játékosoknak maximalizálni a lövés pontosságát és a labdakezelést.

A jelölőmezek és koordinációs eszközök szintén kiemelkedő termékek az Alvic kínálatában, amelyek segítenek a játékosoknak és edzőknek fejleszteni az ügyességet, a gyorsaságot és az általános teljesítményt a pályán vagy a tréningen.

Az Alvic vízilabda- és kézilabda felszerelései is a legmagasabb minőséget képviselik, és garantálják a vízben vagy a kézilabda pályán való kiváló teljesítményt.

Az Alvic felszereléseivel felszerelkezve minden sportoló biztos lehet abban, hogy a legjobb eszközökkel rendelkezik a sikeres teljesítményhez és a fejlődéshez a sportban.

Válassz az Alvic kiváló minőségű sportfelszereléseiből, és légy részese egy olyan márkának, amely elkötelezett a sport és a teljesítmény iránt!

Rendezés:
Szállítási díjak

Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-17:00

Termékek szűrése
Ár