Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Finis úszás, úszás kiegészítők, eszközök, fejlesztés

A Finis márka a vízbiztonság és az úszás szerelmeseinek kifejlesztett sporteszközök széles skáláját kínálja. Az innovatív termékek és a kiváló minőségű anyagok garantálják az ergonómiai tökéletességet és az úszástechnika tökéletesítését minden szinten. A Finis elkötelezett amellett, hogy támogassa az aktív életmódot és elősegítse az egészséges, biztonságos és hatékony úszást.


A Finis szem előtt tartja az úszók biztonságát és egészségét, és ez tükröződik termékeik tervezésében és fejlesztésében. Az úszók számára kínált termékek kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a kényelmet és a tartósságot, miközben megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak.


A Finis termékek kifejezetten az úszástechnika tökéletesítésére és a versenyúszók igényeinek kielégítésére lettek tervezve. Az úszástechnika eszközök segítenek javítani a technikát és az úszóteljesítményt, miközben maximalizálják az eredményeket a medencében.


A Finis által kínált deszkák, edző uszonyok, elektronikai eszközök, erősítő eszközök, kiegészítők, pipák, tenyérellenállás, úszósapkák és úszószemüvegek mind kiváló minőségűek és ergonomikusan tervezettek. Ezek a termékek segítenek maximalizálni az úszó teljesítményt és elősegítik az egészséges és aktív életmódot.

A Finis márkájú termékek kiváló választások minden úszó és úszástechnika szerelmeseinek. Az innovatív megoldások és a kiváló minőségű anyagok révén ezek a termékek hozzájárulnak az úszás élményének fokozásához és az úszók teljesítményének javításához. Legyen szó versenyről, edzésről vagy egyszerűen csak kikapcsolódásról a medencében vagy a nyílt vízen, a Finis termékei mindig megbízható társak az úszók számára.

Rendezés:
Szállítási díjak

Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-17:00

Termékek szűrése
Ár
Kategória