Barion Pixel
Menü

Rehband

A Rehband egy svéd székhelyű sportmárka, amelyet 1955-ben alapítottak. A vállalat a sporteszközök és a sportruházat területén vált ismertté, különösen a sportosztályú védőfelszerelésekről és kompressziós termékekről. A Rehband termékek célja, hogy segítsék a sportolókat és az embereket a sérülések megelőzésében, a teljesítmény javításában és az egészségesebb életmód elérésében.

A Rehband védőfelszerelései, például vádlivédők és könyökvédők kiváló minőségű anyagokból készülnek, és a sportolók számára kényelmet és támogatást biztosítanak a különböző sporttevékenységek során. Ezek a termékek csökkenthetik a sérülések kockázatát és elősegíthetik a gyógyulást a sérülések esetén.

A Rehband kompressziós termékei, például vádlivédők és könyökvédők segíthetnek az izmok és ízületek támogatásában, az állandó nyomás segítségével elősegíthetik a vérkeringést és csökkenthetik a duzzanatot. Ezek a termékek elősegíthetik a regenerációt és segíthetnek a fáradtság és az izomfájdalmak enyhítésében az edzés után.

Rendezés:
Szállítási díjak
Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-17:00

Telefon: +36 70 367 9503
Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.
Termékek szűrése
Ár