Barion Pixel
Menü

Thera-Band

A Thera-Band egy ismert és elismert sport- és rehabilitációs eszközöket gyártó márka, amelyet a The Hygenic Corporation alapított. A vállalat a sportolók, az egészségügyi szakemberek és a fizioterapeuták körében népszerű az innovatív termékei és a kiváló minőségű eszközei miatt.

A Thera-Band termékválasztékában megtalálhatók gumiszalagok, azaz "bandek", amelyeket számos célra használnak a sportban és a rehabilitációban. A gumiszalagok különböző erősségekben érhetők el, így a felhasználók fokozatosan növelhetik az ellenállást és fejleszthetik az erőt, az állóképességet és az egyensúlyt. Ezek a bandek sokoldalú eszközök, amelyek segítenek a test különböző izomcsoportjainak erősítésében és a mozgáskoordináció javításában.

A Thera-Band termékcsaládja tovább bővült a különböző formákban elérhető gyakorló eszközökkel, például gimnasztikai labdákkal és speciális gumikötelekkel, amelyek segítik a sportolókat és az embereket az erőnlét és az állóképesség fejlesztésében.

A Thera-Band termékek nemcsak a sportban, hanem a rehabilitációban és az egészségügyi területeken is hasznosnak bizonyultak. A gyógytornászok és az egészségügyi szakemberek gyakran használják ezeket az eszközöket az izomzat fejlesztésében, az ízületek stabilizálásában és a sérülések utáni rehabilitációban.

Rendezés:
Szállítási díjak
Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-17:00

Telefon: +36 70 367 9503
Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.
Termékek szűrése
Ár