Termékek Menü

Motiváció a téli futáshoz

Vízálló utcai & terep futócipő GORE-TEX® technológiával

asics-osz-tel-futas-vizallo-gore-tex-cipo-ruha-sportmarket-futo.jpg

Amikor hamarabb sötétedik és hideg van, hiányzik a motiváció a futáshoz. 

Azonban a téli futásnak is vannak előnyei. 

Ha télen megengedsz magadnak pihenőt, tavasszal több hétre van szükség, hogy visszatérhess. Azok a futók, akik egész évben edzenek: fittebbek és már tavasszal óriási célokat tűzhetnek ki. Segítenek a nehézségek leküzdésében a GORE-TEX® futócipők. Tartósan kényelmes viseletet biztosítanak szélsőséges időben is. Valójában mi a  GORE-TEX® ?

membran_goretex_futocipo_asics.jpg

Speciális membrán, mely extra vékony réteg polytetrafluoroethylen (ePTFE) anyagból. Ez az anyag négyzetméterenként 1,4 milliárd pórussal fejti ki a GORE-TEX jótékony hatását. GORE-TEX Asics női és férfi vízálló futócipők, hogy nedves akár esős időben is komforttal futhass és edzhetsz utcán vagy terepen maraton futásra. Nehéz kimozdulni a melegből. Igaz, hogy télen a kilométereket és a hideget kell legyőznöd. A jutalom viszont: hatalmas energiafeltöltés. Télen legtöbbször reggel ajánlott futni. A levegő friss és optimálisak a látási viszonyok. A hideg ellenére gyorsan felmelegedsz s észreveszed, hogy nem kell sokkal több ruharéteg. A legfontosabb a megfelelő külső védettség: melegen és szárazon tart. Állíts fel egy újabb célt, amit tavaszig el szeretnél érni. Könnyebb egy futócsapattal elindulni. Motiváld magad új trendi futóruházattal vagy egy új minőségi Asics futócipővel. 


 

 

Ha egyedül nem megy, keress futótársat vagy egyesületet és indulj el. Sok sikert!sportmarket_banner_asics_teli_futas.jpg

Szállítási díjak
Azonnali elérhetőség
Telefon: +36 70 367 9503
Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.