Barion Pixel
Menü
Ön itt jár Kezdőlap >

Cipők

Asics, Adidas & Mizuno női, férfi és gyerek teremcipők : futás, fitnesz, kézilabda, röplabda, tenisz, squash, tollaslabda, asztali tenisz, vívás, floorball játékhoz

A sportcipők kiemelt fontossággal bírnak a sportolás során a lábak védelmében, a kényelem fenntartásában és a teljesítmény javításában. A sportcipők speciálisan kialakítottak a különböző sportágakhoz, olyan technológiákat alkalmaznak, amelyek segítségével a sportolóknak el lehet érni a legjobb teljesítményt. A sportcipők kényelmesek és jól illeszkednek a lábhoz, hogy biztosítsák a stabilitást és a mozgás szabadságát. Különféle anyagokat és technológiákat használnak a párnázás és az ütéscsillapítás miatt, hogy csökkentsék a lábra és az ízületekre nehezedő terhelést, és megelőzzék a sérüléseket.

Válassz magadnak személyre szabottan sportcipőt, attól függően, hogy milyen sportágban mozogsz: Padel cipők, Futócipők, Kézilabdás cipők, Röplabdás cipők, Squash cipők kínálatából tud válogatni minden kedves vásárlónk.

Sportcipők: profi megoldások nem csak hivatásos sportolóknak

sportcipő vagy teremcipőSportcipő nélkül nincs biztonságos és kényelmes testmozgás! Azért, mert valaki nem sportol versenyszerűen, még viselhet profi lábbelit, amikor a heti testmozgását végzi. A minőségi sportcipő vagy teremcipő segít abban, hogy el lehessen kerülni a sérüléseket, eredményesebb legyen a mozgás, és összességében örömöt okozzon az aktív kikapcsolódás.

Az alapanyagában és kialakításában is minőséget képviselő sportcipő nem a márkajelzés miatt lesz igényes és szerethető. Legyen szó beltéri vagy szabadtéri mozgásformáról, a funkció az elsődleges szempont, amit egy jól megtervezett lábbeli képes maximálisan megvalósítani.

Webáruházunkban számtalan termék kapott helyet ebben a kategóriában is, női, férfi és gyerek változatban, kiváló minőségben, de megfizethető áron. Squash meccs egy cimborával vagy egy pár kör a futópályán? A jól megválasztott, sportághoz és pályához illő sportcipő, illetve teremcipő nélkül ne vágjon bele!

Szállítási díjak
Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-17:00

Telefon: +36 70 367 9503
Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.