Barion Pixel
Menü

Squash

A squash egy dinamikus és intenzív labdajáték, amelyet két játékos játszik egy kijelölt játékpályán. A játék célja, hogy a labdát ütésekkel a falról visszapattintva, olyan helyre helyezzék, hogy az ellenfél ne tudja visszaütni. A squash népszerű sportág, és a játékot rendszeresen versenyek és tornák keretében rendezik.

Ha Te is szereted a squash sportágat, vásárold meg a kiegészítőit: Cipők és Ütők / Labdák kategóriákban.

squash uto labda vedofelszereles ruha

Rendezés:

Többet szeretne sportolni? Vásároljon squash cipőt! 

squash cipő, squash ütőSquash cipők nagy választékával várjuk, melyekkel könnyen beválthatja újévi fogadalmát, a több sportot! Vásároljon kedvére kínálatunkból Ön is! 

Az újévi fogadalmaknak egy nagy része garantáltan arról szól, hogy az emberek többet szeretnének sportolni, megpróbálnak egészségesebben élni a jövőben. Ön is hasonlót szeretne megfogadni? Tudja már, hogy milyen sporttal fog próbálkozni? Ha még nem, ne habozzon, vásároljon be a squash-hoz

A squash egy igen dinamikus sport, ami állóképességet igényel, nagyszerű hatással van a szív- és érrendszer egészségére, az immunrendszerre, ugyanakkor rendkívül izgalmas is. Ráadásul nem is kell sok minden ahhoz, hogy neki lehessen kezdeni: egy squash cipő már biztos alap ehhez a nagyszerű sportághoz. Webshopunkban néhány kattintással beszerezheti a tökéletes lábbelit, és már neki is foghat fogadalma megvalósításának! 

Amennyiben squash cipőt szeretne, nézzen körül nálunk, nagy választékkal várjuk! Ha kérdése merült fel, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken

Szállítási díjak
Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-17:00

Telefon: +36 70 367 9503
Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.
Termékek szűrése
Ár
Márka
Méret