Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SUP - STAND UP PADDLE - Az új nyári őrület

A Stand Up Paddle (SUP) egy népszerű vízi sport, egy nagyobb méretű deszkán állva, egy evezővel a kezünkben haladunk a vízen. Ez a sportág egyre több embert vonz széles körben, mivel lehetőség van a testmozgásra, a szórakozásra és a természet közelségének élvezésére. A Stand up paddle = SUP, vagyis állva evezés az utóbbi években hazánkban is egyre ismertebb. Tudásszinttől és fizikai állapottól függetlenül minden korosztálynak ajánlott. Az állva evezés alapjai rövid idő alatt, könnyen megtanulhatók. Az állva evezés fejleszti az egyensúlyérzéket és az állóképességet, miközben erősíti a mélyizomzatot.

Az Aqua Marina SUP deszkák felfújhatók, így szállításuk egyszerű, alig foglal helyet.

A deszka stabilitását elsősorban a formája határozza meg – a szélesebb és nagyobb térfogatú deszka stabilabb. Irányíthatóságát tekintve a deszka mérete is számít – a kisebb vagy kerek formájú deszkák könnyebben irányíthatók, de kevésbé stabilak.

A különböző SUP felszerelések közül itt tudsz válogatni: Stand Up Paddle (310 cm) Coral, Aqua Marina vízálló hátizsák 25 L, Stand Up Paddle (381 cm) Racing SUP, egyéb termékek megtalálhatók webáruházunkban.

Egyre többen hódolnak az új nyári őrületnek. A felfújható Stand Up Paddle (SUP) az egyik legújabb vízisport!

Stand Up Paddle = SUP, vagyis állva evezés az utóbbi években hazánkban is egyre ismertebb. Tudásszinttől és fizikai állapottól függetlenül minden korosztálynak ajánlott. Az állva evezés alapjai rövid idő alatt, könnyen megtanulhatók. Az állva evezés fejleszti az egyensúlyérzéket és az állóképességet, miközben erősíti a mélyizomzatot.

Az Aqua Marina SUP deszkák felfújhatóak, így szállításuk egyszerű, alig foglal helyet.
A deszka stabilitását elsősorban a formája határozza meg – a szélesebb és nagyobb térfogatú deszka stabilabb. Irányíthatóságát tekintve a deszka mérete is számít – a kisebb vagy kerek formájú deszkák könnyebben irányíthatóak, de kevésbé stabilak.

Rendezés:

SUP, azaz stand up paddle, a nyár slágere

stand up paddleA SUP a stand up paddle rövidítése, ami szabad fordításban felállva evezést jelent, és az utóbbi években meghódította a vízi sportok kedvelőinek szívét.

A stand up paddle nem véletlenül lett népszerű sport, hiszen amellett, hogy fejleszti az egyensúlyérzéket és az állóképességet, illetve erősíti a core izomzatot, rendkívül szórakoztató is, és nincs hozzá szükség másra, mint egy evezőre és a SUP-deszkára, ami eredetileg szörfdeszka volt, majd a sportág követelményeinek megfelelően fejlesztették tovább, napjainkban pedig már akár felfújható változatban is beszerezhető.

A SUP-deszkák és evezők természetesen tőlünk is beszerezhetőek, és érdemes is felkészülni a kánikulára, hiszen ennél a sportnál kevés jobb akad egy forró nyári napon!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a stand up paddle iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Termékek szűrése
Ár
Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

2024.05.01-től:

H-P: 12:30-17:00

Szállítási díjak