Barion Pixel
Menü

Tornatermi sporteszközök

A tornatermi sporteszközök olyan eszközök és berendezések, amelyek a sporttevékenységek, testmozgás és edzés során használnak a tornatermekben vagy sporttermekben. Ezek az eszközök különböző célokat szolgálnak, beleértve az erőnlét fejlesztését, a testtartás javítását, az egyensúlyt és a koordináció fejlesztését, valamint a technikai képességek gyakorlását.

A Sportmarket biztos beszerzési forrása iskoláknak, közületeknek, egyesületeknek és magánszemélyeknek is egyaránt. Legyen szó akár csapatsportokról, vagy egyéni sportágakról, pályafelszerelésekről, vagy kiegészítő sporteszközökről, a Sportmarket megoldásokat kínál mindenki számára a következő kategóriákban: Labdák, Súlygolyó&Medicin labda, Szekrény&zsámoly, Bordásfalak, Tornaszerek, Sporthálók, Padok, Tornaszőnyegek, Iskolai dobbantók, Kiegészítők

Budapest szívében, a 11. kerület Szerémi út 1, Dombóvári út 13. sarkán, ingyenes parkolással várjuk Önöket szeretettel, közel 350 nm-en, megannyi sportszerrel és ötlettel, az Önök kényelmét szolgálva. Rendelhetsz személyesen, telefonon vagy e-mailben.

Telefon: + 36 70 367 9503

E-mail: info@sportmarket.hu

Bemutatótermünk: Cím: 1117 Budapest, Szerémi út 1. (Dombóvári út 13-14 saroképület)

Hétfőtől - Péntekig 9:00 - 17:00; Szombat / Vasárnap: ZÁRVA

Rendezés:

Tornatermi eszközök egy helyről! 

Tornatermi eszközökTornatermi eszközök gazdag, változatos kínálatban, minőségi kivitelben. Szerezzen be mindent egy helyről, válassza a kényelmesebb utat!

Bizonyos oktatási intézményekben a tanárok igen régi tornatermi eszközöket használnak a tornaórák megtartásához. Ezek a kiegészítők már jelen állapotukban sem tudják megfelelően kiszolgálni a szakembereket és a diákokat, az idő előrehaladtával pedig csak egyre rosszabbá válnak a körülmények. Nem csupán az óra minőségére van ez hatással, hanem igen balesetveszélyes körülmények is kialakulhatnak a régi eszközök miatt, ezért célszerű mihamarabb lecserélni azokat.

Velünk nem okozhat problémát a tornatermi eszközök lecserélése, ugyanis gazdag, változatos kínálatunkban mindent egy helyen megtalálhatnak az intézmények vezetői. Rengeteg időt, energiát lehet ebben a formában megtakarítani. A termékek a kor követelményeinek százszázalékban megfelelnek, általuk végre élvezetesebb és biztonságosabb lehet a testnevelés óra.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Iskolai sportszerek széles választékban!

Iskolai sportszerekIskolai sportszereket szeretne beszerezni, hogy a testnevelésórák minden tekintetben megfeleljenek az előírásoknak, ám vagy a választék kicsi, vagy az árak túl magasak, és a minőség sem minden esetben üti meg az elvárt szintet? Jó helyen jár, hiszen nálunk mindent beszerezhet, amire egy átlagos testnevelésórához szüksége lesz, sőt, egyéb felszerelésekhez is hozzájuthat!

Webáruházunkban az összes iskolai sportszer beszerezhető, így például labdákat, medicinlabdákat, súlygolyókat, zsámolyokat, szekrényeket, bordásfalakat és dobbantókat is rendelhet, de a választékunk része a különféle tornaszerek széles választéka, a tornaszőnyegek, a tornapadok és a sporthálók is. A megrendeléshez csupán néhány kattintásra van szükség, termékeink minősége kiváló, áraink pedig kedvezőek, így mindenképp megéri bennünket választania.

Ha felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg iskolai sportszereinket, majd adja le rendelését, és pár napon belül át is veheti őket! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Szállítási díjak
Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-17:00

Telefon: +36 70 367 9503
Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.
Termékek szűrése
Ár