Termékek Menü

Újévi fogadalmak közt: többletkilók leolvasztása

Legyen fit tested 2016-ban is ! 

Mutatunk pár apró ötletet: sok kicsi sokra megy. Mivel edzhetsz otthon könnyen egyedül, párban vagy barátokkal: ‎súlyzó‬k, gumiszalag, több márka termékei között válogathatsz: Spartan‬, ‎Theraband‬, Everlast‬. További izomerősítő sporteszközök: ‎gymroller‬, ‎hullahoppkarika‬,‎blackroll‬ ‪masszazshenger a cellulitisz ellen és izomtapadások fellazításához,‎tarcsasúlyok, ‎fitneszszőnyeg‬, ‎expander‬, rollerball‬, ‎gymfitnessboard‬, ‎kettlebell‬, bokasúlyzó, ‎steppad‬ ‎aerobic‬ ‪‎yoga‬ ‪- ‎jóga‬ ‎fitness‬ edzéshez is ideális. Fitnesz gépek között is válogathatsz: elipszis, szobabicikli, egy- vagy többfunkciós edzőgép illetve ‎fekvepad‬ :Minden egy helyen. 

Csak változtasd meg a gondolkodásod: fejben dől el minden. Ha egyszer elkezdted, majd nem akarod abbahagyni. A mozgás feltölti nemcsak testedet energiával és feszesebbé varázsolja idomaidat; hanem a lelked is boldogabb lesz.

Ha nem megy egyedül vond be a párodat vagy egész családodat illetve barátaidat. Mozogjatok együtt. Találjatok ki edzésterveket, amik beleférnek hétköznapjaitokba. Menjetek együtt egy új helyre. Csatlakozhattok amatőr ping pong, kettlebell, tollaslabda illetve nordic walking klubokhoz. Mindenhol találtok társakat, akik hasonlóan hozzád szeretnének mozgékonyak lenni és egsészéges életmódot kialakítani.

Kevés befektetéssel és eszközzel rengeteg új élményt szerezhetsz s tested meg fogja hálálni, ha törődsz vele : erős, friss és pozítiv lesz. S meglátod, ha hétvégére is tervezel egy közös beltéri vagy szabadtéri sportprogramot a hétköznapi munka is könnyebben megy s gyorsan telik el.

Kényelmesen böngészd át honlapunkat vagy gyere be bemutatótermünkben és segítünk dönteni majd kiválasztani a számodra legmegfelelőbb sporteszközöket. Hív vagy írj:

TEL.: + 36 1 323 03 19 és E-mail: info@sportmarket.hu 

fitnesz-eszkozok-expander-sulyzo-gumiszalag.jpg

 

Szállítási díjak
Azonnali elérhetőség
Telefon: +36 70 367 9503
Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.